Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σπύρος Κωνσταντάς: «Αν διαπιστώσετε ότι έστω κι ένα ευρώ λείπει από τον Δήμο Παλλήνης, τότε να ζητήσετε την παρέμβαση Εισαγγελέα και του ΣΔΟΕ»!

Έντονη και με οργισμένο ύφος τοποθέ­τηση, έκανε ο πρώην δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς στο τελευταίο δημοτι­κό συμβούλιο της 11/1, επειδή αντελήφθη ότι ο κ. Ζουτσος και συγκεκριμένα άτομα της παράταξης του, προσπαθούν να του πε­τάξουν λάσπη, σε μια αγωνιώδη προσπά­θεια τους να τον μειώσουν, δημιουργώντας εντυπώσεις κακής διαχείρισης.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Σπύρο Κωνσταντά ξέρουν καλά ότι όταν λέει κάτι, το εννοεί. Επειδή λοιπόν ακούγονται πολλά και διάφορα από την παράταξη Ζούτσου, που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενα­ντίον του πρ. δημάρχου Παλλήνης για να τον αποδομήσουν πολιτικά, ήταν χαρακτη­ριστικό αυτό που είπε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Κωνσταντάς απευθυνόμενος στον Θανάση Ζούτσο κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του δημοτικού συμβου­λίου: «Αν διαπιστώσετε ότι έστω κι ένα ευρώ λείπει από τον Δήμο Παλλήνης, τότε να ζητήσετε την παρέμβαση Εισαγγελέα και του ΣΔΟΕ»!

πηγή εφημερίδα ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: